Čaká vás tento rok kontrola STK a vo vašich ideálnych predstavách je všetko šikovne vybavené online a bez dlhého čakania? A čo keby sme vám povedali, že presne taká istá môže byť aj realita? Presvedčte sa sami. Naše procesy sú jednoduché, rýchle a prozákaznícke. Šetríme vám čas, nervy, trpezlivosť aj peniaze. Skrátka robíme pre vás, čo môžeme!

Vyklikajte si STK online

Už to azda ani nemôže byť jednoduchšie. Potrebujete si zarezervovať termín na STK online? Čo najšikovnejšie? Na našom webe to vybavíte pár klikmi: tlačidlo „Rezervovať termín” vás nasmeruje na výber kategórie vozidla a následne si už iba  vyberiete požadovanú službu. A je to.

 

Nenecháme vás dlho čakať

Na našej technickej stanici sú krátke čakacie doby samozrejmosťou. Zákazník alebo zákazníčka dostane presný čas návštevy maximálne do 24 hodín. Zabudnite na to, že by ste museli čakať na termín niekoľko dní. Nie, u nás vám toto nehrozí. Nič netreba plánovať zbytočne vopred, lebo túto povinnú „jazdu” budete mať za sebou skôr než sa nazdáte.

 

Rýchlo vás vybavíme

U nás to odsýpa. Emisnú kontrolu (EK) máte na našej technickej stanici absolvovanú do 30 minút. Rovnako tak aj technickú kontrolu (TK). Pokiaľ chcete absolvovať obe naraz, dáme to do hodiny. Podobne je tomu pri zvláštnej kontrole. Pokiaľ ste už u nás boli, môžete si vybrať balíček služieb „opakovaná technická + emisná kontrola” a ušetríte 15 minút.

 

Máme pre vás množstvo benefitov grátis

Nie ste časovo alebo inak flexibilní? Žiadny problém. Postaráme sa vám o dovoz aj odvoz vozidla. Samozrejme zadarmo.

Absolvovali ste už u nás v minulosti emisnú či technickú kontrolu? Píšeme si to. Opakovaná kontrola STK vás teda bude stáť len 5 eur. Pre všetkých ostatných návštevníkov to bude za 10 eur.

Neváhajte, kontaktujte nás a zaraďte sa medzi 95 percent spokojných zákazníkov a zákazníčok, ktorým sme už skontrolovali tisíce áut. Navštívte našu technickú stanicu Biga STK v Bratislave a vybavte všetko potrebné k vašej spokojnosti za minimum času a peňazí. Postaráme sa vám aj o občerstvenie a deťom o zábavu.