Počuli ste už o službe odvozu a dovozu auta na technickú stanicu? A vedeli ste, že vám môže niekto iný odšoférovať vaše vozidlo na kontrolu STK zadarmo? Škoda to nevyužiť. Funguje to veľmi jednoducho.

Pre koho je služba určená?

Zaneprázdnení, unavení, indisponovaní…

Tieto služby sú určené pre majiteľov vozidiel, ktorí potrebujú prepraviť svoje auto na technickú a emisnú kontrolu, no nemôžu alebo nechcú ho riadiť sami.

Nie ste časovo či inak flexibilní? Ponáhľate sa po kontrole inam? Prehnali ste to deň predtým s alkoholom, veľa ste toho nenaspali alebo sa len cítite nevysvetliteľne unavení? Nebojte sa, služba odvoz a dovoz auta vyrieši tento váš problém. Odšoférujeme to za vás tam aj späť. Ak sa na to necítite, radšej neriskujte. Je to zadarmo, nemáte dôvod váhať, či sa vám to oplatí.

 

Nepremeškajte teda svoju emisnú a technickú kontrolu len kvôli tomu, že vám práve do toho niečo pracovné, osobné alebo zdravotné skočilo. Postaráme sa vám o odšoférovanie auta cestou na technickú stanicu aj odtiaľ. Neváhajte nás kontaktovať a vybavíte to spolu s STK online.

Pred odovzdaním auto riadne skontrolujte

Nech už ste akokoľvek indisponovaní, šoférovanie vieme vybaviť za vás. Nezabudnite však na potrebné dokumenty, ktoré bude vyžadovať kontrola STK. Bez nich by bolo vaše auto späť rýchlejšie než si želáte. Takisto si deň predtým dôkladne skontrolujte vaše auto, či všetko funguje ako má. Svetlá, klaksón, sklá, pneumatiky, brzdy, kvapaliny… Nepodceňte prípravu, aby ste nám auto odovzdávali do rúk s istotou, že prejde kontrolou.

V Biga STK Bratislava ušetríte

A čo keď vám povieme, že tých služieb zadarmo a maximálne výhodne je pod našou strechou viac? Poskytneme vám aj občerstvenie a detskú zónu. No a v neposlednom rade môžete mať opakovanú kontrolu STK v našej technickej stanici len za 5 eur. Takže, ak ste u nás už niekedy v minulosti boli, oplatí sa vám vrátiť. My si to pamätáme.

Neváhajte a vybavte si vašu ďalšiu TK a EK u nás. Môžete sa spoľahnúť na skúsený a ústretový personál, takisto čo najrýchlejšie vybavenie. Väčšina zákazníkov od nás odchádza spokojná po polhodine. Veríme, že sa zaradíte medzi nich.