Máte z technickej a emisnej kontroly stres? Nemusíte. Vďaka našim službám ju absolvujete maximálne v pohode. Vďaka našim prozákazníckym službám a benefitom ušetríte čas aj nemalé peniaze. Zhrnieme vám, ako to u nás chodí.

Postaráme sa vám o auto

Necítite sa spôsobilí na šoférovanie v deň kontroly STK? Mali ste ťažký deň alebo noc? Alebo ste časovo menej flexibilní, ako by sa vám hodilo? Nech už sa stalo čokoľvek, môžete nám zveriť vaše auto aj s dokladmi. Ručíme vám za to, že ho na miesto kontroly aj odtiaľ odvezieme. A to úplne zadarmo.

Opakovanú kontrolu STK máte u nás iba za 5 eur

Možno vás pri googlení strašili ceny za kontrolu STK, ktoré sa šplhali k 50 či až 70 eurám. No u nás sú ceny výrazne nižšie. Dvojnásobne to platí, ak už ste u nás s vaším autom boli, ale nebolo spôsobilé prejsť kontrolou. Pamätáme si to a opakovanú kontrolu máte u nás iba za 5 eur. Zvyšok si ušetrite napríklad na niečo dobré pod zub.

 

V Biga STK Bratislava – v Podunajských Biskupiciach ste vybavení rýchlo

V našej technickej stanici nestrašíme zákazníkov žiadnymi dlhými čakacími dobami. Počítajte maximálne s 24 hodinami. No a v deň kontroly, pokiaľ nás nezdrží nejaký nečakaný problém a za predpokladu, že ste sa na danú kontrolu riadne pripravili, môžete byť vybavení do pár desiatok minút. Emisnú kontrolu (EK) máte na našej technickej stanici absolvovanú do 15 minút. Rovnako tak technickú kontrolu (TK). Obe služby naraz zvládneme do polhodiny. No v prípade, ak už ste u nás v minulosti boli, vieme vám ušetriť pár minút v rámci služieb opakovaná technická + emisná kontrola.

 

Čaká vás onedlho kontrola STK? Nerozmýšľajte a nestresujte sa príliš dlho. U nás je pomer cien a kvality služieb viac než priaznivý. Môžete byť vybavení čo nevidieť. Bez starostí a obklopení samými benefitmi. Kontaktujte našu technickú stanicu. Objednajte si kontrolu STK online a v prípade potreby vám vozidlo odvezieme aj dovezieme úplne zadarmo. Budeme sa tešiť na vašu návštevu. Spoločne zvládneme túto povinnú „jazdu” ľavou-zadnou.