Čaká vás opäť po čase povinná technická a emisná kontrola? Rozmýšľate, kedy a kde si ju vybaviť, aby ste čakali a platili čo najmenej? Navštívte našu technickú stanicu Biga STK v Bratislave. Neobanujete. Máme pre vás pripravených množstvo benefitov.

Ako dlho vopred si vybaviť termín na kontrolu STK?

Strašia vás dlhé čakacie doby? Už nemusia. Čo by ste povedali na to, keby sme vám garantovali maximálne 24 hodín? Predstavte si, že si viete vybaviť kontrolu STK zo dňa na deň. U nás v technickej stanici Biga STK v Podunajských Biskupiciach v Bratislave sa to dá. Jeden deň nás kontaktujete a na ďalší ste u nás.

Za ako dlho sa vybavíte?

Pokiaľ nás nezdrží žiadny vážnejší problém a za predpokladu, že ste sa na technickú či emisnú kontrolu (EK) poctivo pripravili, vybavení budete do polhodiny. Na našej technickej stanici sa vám v rámci možností budeme snažiť ušetriť čas. Do 15 minút si preveríme všetky časti vášho vozidla a presvedčíme sa, že je spôsobilé na jazdu na ďalšie mesiace a roky.

Koľko vás bude stáť kontrola STK?

Počítate s 50 či dokonca 70 eurami? Len si ich pekne ušetrite. U nás pri opakovanej STK zaplatíte 10 eur. Pokiaľ ste u nás už predtým boli, máte z toho ešte 50 percent dole. U nás máte záruku, že ak neprejdete, kvôli peniazom to nie je.

O vaše vozidlo sa postaráme

Riešite ešte, čo s vaším vozidlom, nech už to dopadne akokoľvek? Naša technická stanica ponúka aj službu odvozu a dovozu auta zadarmo. Pokojne ju využite a máte po starosti v prípade, ak práve nie ste flexibilní.

Príprava, ktorá vás zbaví stresu

Predsa len, kontrolu STK absolvujete len raz za 2 či 4 roky, je teda v poriadku, ak sa pred ňou necítite úplne istí. Možno máte približne predstavu, čo si viete sami skontrolovať a ako dať do poriadku aj niektoré detaily. No pokiaľ chcete mať dušu na mieste, objednajte si u nás spolu s STK online aj predkontrolu.  Škoda nevyužiť, čo poviete?

Tak čo, navštívite nás s vaším autom pri najbližšej TK a EK? Využijete všetky benefity, ktoré pre vás máme pripravené? Nie je ich málo. Pripravíme si pre vás aj občerstvenie a vaše ratolesti sa môžu zabaviť v detskej zóne. Tak neváhajte a kontaktujte nás na Biga STK Bratislava – Podunajské Biskupice. Budeme sa tešiť na vašu návštevu!